Fan slučajno sreo jednog od najmisterioznijih pjevača bivše Juge i objavio fotku

Fan slučajno sreo jednog od najmisterioznijih pjevača bivše Juge i objavio fotku
Foto:Press/ Luka Mandić

MILADIN ŠOBIĆ je krajem sedamdesetih bio jedan od najboljih kantautora bivše Jugoslavije. Iako mu je karijera trajala samo osam godina, neke od njegovih pjesama i danas skupljaju zavidan broj pregleda na Youtubeu. Ovih ga se dana gotovo nigdje ne može vidjeti, no na društvenim mrežama počela se dijeliti fotografija koju je snimio jedan od njegovih fanova u njegovom rodnom Nikšiću u Crnoj Gori. 

>>>Miladin Šobić, najveći misterij balkanske scene<<<

Snimio je samo dva albuma, a rad na trećem prekinuo je kad mu je sestra Šeherezada preminula od raka. Nakon toga Šobić se povukao iz javnosti, a o njemu su počele kolati razne priče poput onih da je postao pastir, pa čak i da je umro. Ponekad se pisalo o njegovom povratku na scenu koji se nikad nije dogodio, a 2013. je njegove štovatelje rastužila vijest da doživio moždani udar.

Od tada je gotovo nemoguće sresti ga u javnosti, no njegov obožavatelj Luka Mandić imao je sreću da sretne svog omiljenog pjevača. Fotku na kojoj je pozirao s pjevačem i svojim prijateljem podijelio je na Facebooku, a uz nju je opisao kako je došlo do tog susreta i koliko mu je to značilo. 

Miladina su sreli putujući iz Podgorice u Nikšić, a pjevač je ušao u isti vlak i sjeo točno ispred njih. 

"Od cijelog praznog voza. Sudbina, što li je... Noge su mi se otkinule skroz, srce počelo jače da lupa i sve one kliše i izlizane fraze kad ste blizu idola. Dok sam došao sebi, već smo stigli u Nikšić. Blago mucajući, upitah ga da se slikamo, i on se nasmija. Kaže: 'Sine, ne mogu da se slikam s tobom, ali ti mogu dati nešto mnogo vrjednije'. Zagrli me. Stvarno vjerujem da sam taj dan umro i da je ovo od tad sve samo san. Vječni", opisao je Luka. 

S pjevačem su, navodi, prošetali Nikšićem, a na kraju je Miladin ipak prihvatio da se fotografira s njima. 

"Slikasmo se, on ode u svoj stan, u budućoj ulici Miladina Šobića, a ja i drug nikad ne odosmo na onu svirku, no uzesmo pivo u trgovini, sjedosmo u park i ne osjećasmo hladnoću. Nismo puno pričali, te noći smo sreli Miladina Šobića. Dovoljno za jedan život. Iako se on mene vjerojatno ne bi sjećao, ja njega hoću taman isto kao oca, ujaka il strica. Do smrti", zaključio je Luka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara