Farma: Gazda Alen se naroljao jer ga nitko ne šljivi, Rafo brani psovanje

Farma: Gazda Alen se naroljao jer ga nitko ne šljivi, Rafo brani psovanje

AUTORITET i nije jača strana Alena Macinića, sudionika Farme koji je već po dolasku u selo proglašen Gazdom, pa se popularni Svizac, očajan zbog toga što ga nitko ne uvažava, u sitnim noćnim satima dobro napio i o problemima porazgovarao sa cimerima. "Svi slušaju Josipu, a ne mene", požalio se ukućanima koji su mu prigovorili nedosljednost u odlukama.

Osim što ga je Yo zasjenila po pitanju autoriteta, Alenu Maciniću zasmetala je bliskost Aleksandre Grdić i Stipe Drviša, koja smeta Stefany Hohnjec. Podsjetimo, svojedobno se pričalo kako bivši boksač koketira s obje ljepotice, a na trzavice između Alex i Stef nije trebalo dugo čekati. Upravo je zbog toga Svizac nerazdvojnom paru odlučio ponuditi svoju sobu, kako ne bi smetali Stefany, no prijedlog mu nije prošao. "Možeš im narediti da se premjeste, ti si gazda, to treba riješiti odmah'', rekla mu je Dvina Meler.

Gazda koji samo ždere i loče

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugi stanari prigovaraju Gazdi, a u prvom redu Rafo, koji ga je opisao sljedećim riječima: "Imamo najboljeg gazdu na svijetu, samo ždere i loče i naređuje drugima da rade isto". Davorin Bogović jedan je od rijetkih sudionika showa koji sluša Macinića, i to zato što je "slušati gazdu zapravo zrnce mudrosti".

Rafo je, kao veliki vjernik, zamolio cimere da ne psuju pred slikom Gospe koja visi na zidu, a Yo se nakon napornog dana provedenog u kuhinji navečer odlučila posvetiti pisanju knjige. Tek kad se u potpunosti skoncentirala, shvatila je da u kući nema dovoljno svjetla, a ni papira za pisanje, pa će njezina nova literarna dostignuća ipak pričekati neke bolje dane, naravno, ukoliko joj Gazda ne sredi potreban materijal za rad, što joj je u naletu ambicije i obećao.

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara