Filip ispao iz Big Brother natjecanja

Filip ispao iz Big Brother natjecanja

SPLIĆANIN Filip Voloder sinoć je napustio Big Brother kuću u kojoj je ostalo 10 stanara. 55 posto gledatelja glasao je za Filipovo ispadanje, za Marinu 26 posto, a za Zdravka 19 posto gledatelja.

Nakon što su objavljeni rezultati glasovanja svi su ukućani reagirali vrlo emotivno, a Filip nije skrivao suze. Filipovo ispadanje posebno je pogodilo Zdravka, koji je nakon objave rezultata neko vrijeme zbunjeno gledao u pod.

"Totalni mi je šušur u glavi" – bile su prve Filipove riječi nakon izlaska iz Kuće. Rekao je kako mu je žao što je ispao zbog ljudi koje je ostavio u Kući, ali sretan zbog susreta sa svojom obitelji i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravka, Marinu, Sašu i Sanju Filip je izdvojio kao osobe s kojim je uspostavio poseban odnos i koje je stvarno zavolio. Dodao je da je boravak u Big Brother kući jedinstveno iskustvo, ali da se ne bi više prijavio za natjecanje. 

Prema Filipovim prognozama najduže bi u kući mogli opstati Saša, Zdravko, Sanja i Valentina, a najviše šanse za osvajanje milijun kuna ima Saša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara