Ozren sinoć napustio BB kuću

SAMO dan nakon što je Krešo pobjegao iz kuće, Big Brother je jučer ostao i bez Ozrena Petrića. On jučer u ispovjedaonici najavio izlazak, a to je kasno sinoć i učinio. Dočekala ga je "ljubav njegova života" - Viktorija.

Pri prvom susretu s Viktorijom, koju je RTL doveo iz Vrsara, Ozren je rekao da jednostavno više nije mogao podnositi odvojenost od djevojke, te da su emocije jedini razlog napuštanja showa. Tvrdi da je prvi put BB kuću htio napustiti zbog medija, ali da su ovaj put u pitanju bile samo emocije.

Ozren je priznao da se u dvadesetak dana boravka u kući zbližio s Krešom i da ne bi dalje mogao funkcionirati bez njega. Prema njegovim tvrdnjama, sukob koji je izbio preksinoć nije razlog odlaska iz showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u noći između subote i nedjelje Ozren se sukobio s ostalim stanarima najprije oko narudžbe za slijedeći tjedan, u kojoj nije želio sudjelovati, a potom su njegove provokacije razbjesnile gotovo sve stanare. U jednom trenutku verbalni sukob je mogao prerasti u fizički da Saša nije smirio situaciju. Filip je optužio Ozrena da je kriv za Krešin bijeg te da svojom pričom o svojoj vezi provocira sve stanare, a Zdravko mu je zaprijetio da će se njih dva "sresti vani".

Nakon što su dva muškarca odustala od natjecanja, a regularnim putem je izišla Egle, u kući se nakon tri tjedna nalazi devet stanara. U petak će na Krešino i Ozrenovo mjesto doći dva nova natjecatelja čiji identitet nije poznat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara