18+:"Nemam slike stavijo sam sliku od mog auta"

<font color=red>18+</font>:"Nemam slike stavijo sam sliku od mog auta"

AKO SVAKI dan surfate webom u potrazi za zanimljivostima, prije ili kasnije ćete zalutati u zonu sumraka Interneta - seks oglasnike.

Vjerojatno najbolje osmišljen oglas za brzi seks postavio je nepoznat netko na oglasniku hrvatskog seks sitea www.voajeri385.com, a mi ćemo, zlobni kakvi već jesmo, prenijeti integralni tekst oglasa naslovljenog "Tražim nježnu ženu s kojom želim puno zabave" smješteno u rubriku "On traži nju":

"Imam 19 Godina i dolazim iz Njemačke...u Hrvatskoj sam često poslovno...kao naprimjer cjeli 7 Mjesec... ako je moguće molim sve žene da pošalju sliku mailom... sve ostalo o meni će te dobit samo mailom... ***************@gmx.at pošto trenutno nemam slike stavijo sam sliku od mog auta...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogađate i sami, naslovna slika ovog članka je "slika od mog auta", a e-mail adresu domišljatog momka smo, iz čistog altruizma, ipak zamijenili zvjezdicama.

Najtragičnije od svega u cijelog priči jest da će se na ovakav oglas vjerojatno javiti više "nježnih žena" nego što bi se javilo na oglas sa pravom slikom potencijalnog, da prostite, ševca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara