Fotka zgodnog prodavača mandarina je hit: "Kad muž kod Kristine, vi kod njega"

Fotka zgodnog prodavača mandarina je hit: "Kad muž kod Kristine, vi kod njega"
Foto: Željka Cvitković

POSLJEDNJIH nekoliko dana značajno je porasla potražnja za mandarinama u Zagrebu, no ne zato što su se građani odjednom zaželjeli vitamina, već zbog fotografija simpatične prodavačice koje su postale viralne.

Kristina Penava koja prodaje mandarine na štandu iza Podsusedskog mosta već je dobila nadimak Kristina Mandarina, a društvenim mrežama sad su počele kružiti fotografije prodavača kojeg su mnogi prozvali njezinom muškom verzijom.

"Svi vjerojatno znate za Kristinu koja prodaje mandarine. E, pa, žene, ovaj zgodan frajer prodaje isto mandarine, šipak, smokve kod Offertissime. Pa kad muž ode kod Kristine, vi kod njega. Ja sutra idem opet da pitam kako se zove", piše uz fotografiju atraktivnog prodavača koja je odmah postala hit.

Fotografiju je snimila Željka Cvitković koja kaže kako je dečko simpatičan i jako pristojan, a ubrzo je objavljena i u Facebook grupi "Gajnice - jučer, danas, sutra", ali na svom profilu objavila ju je i Ella Dvornik, koja se pitala o kojoj Offertissimi se točno radi. Ime atraktivnog prodavača još uvijek nije poznato, no već je dobio nadimak - Mandarinko.

"Budem sad doletila iz Austrije po koju kilu mandarina. Prehlada me hvata", "Bolji je od onog Gospodina Savršenog", "Evo mandarina i za nas žene", samo su neke od reakcija na Facebooku.

Inače, na Facebooku je već napravljen event "organizirane ekskurzije busom kod Katarine", za koji je zainteresirano već više od 15 tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara