FOTO I Bandiću se sviđa: Nova Kraljica Zagreba je plavokosa Laura

FOTO I Bandiću se sviđa: Nova Kraljica Zagreba je plavokosa Laura

Foto: Bojan Zibar i Mario Poje

KONCERTNA dvorana Vatroslav Lisinski sinoć je vrvjela ljepoticama iz metropole. Na svečanoj manifestaciji održanoj pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, 14 djevojaka natjecalo se za titulu Kraljice Zagreba.

Pobjednica natjecanja Laura Loparić, osim izgledom, svojom zanimljivom osobnošću osvojila je i višečlani žiri, među kojima su bili Ljubo Jurčić te zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Ana Živković, titula druge princeze pripala je Ivani Filić, za kraljicu fotogeničnosti izabrana je Helena Pribanić, dok je titulu kraljica osobnosti preuzela Doris Arbanas.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: casual izdanju, prelijepim i raskošnim vjenčanicama te u svečanom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji su, osim u pogledima na ljepotice, uživali i u sjajnom zabavnom programu. Natjecanje je vodila simpatična Doris Pinčić Rogoznica, a goste su zabavljali pjevačica Antonija Šola te plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.

Ovogodišnja Kraljica Zagreba, Laura Loparić, natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote, koji će se održati krajem godine. Sve djevojke koje su propustile priliku prijaviti se na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati Kraljica Zagreba za 2018. godinu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara