FOTO "Jebeš vagu": Seksi blogerica pokazala da žene bolje izgledaju s više kilograma

FOTO "Jebeš vagu": Seksi blogerica pokazala da žene bolje izgledaju s više kilograma

Foto: Instagram

BLOGERICA Kelsey Wells na svom je profilu na Instagramu objavila tri svoje fotografije s tri različite težine. Na prvoj ima 65 kilograma, na drugoj 55, a na posljednjoj 63 kilograma.

Iako je pojasnila da je njena željela težina 55 kilograma, obožavatelji su se bez dvojbe složili da izgledan najbolje na posljednjoj fotki, na kojoj ima čak osam kilograma više od željenog

"Jebeš vagu. Shvatila sam da je vrijeme za prijateljski, ali snažan podsjetnik. Ljudi, prestanite biti opsjednuti brojem na glupoj vagi. Prestanite misliti da vaša težina odražava vaš razvoj i neka vaša težina ne utječe na vašu razinu samopouzdanja, kao što je to nekad bilo sa mnom", napisala je.

Potom je ispričala svoju priču vezanu uz težinu.

"Visoka sam 170 centimetara i imam 63 kilograma. Kada sam započela vježbati osam tjedana nakon poroda imala sam 65 kilograma. Prije trudnoće težila sam oko 58 i zbog svoje skrivljene percepcije mislila sam da će moja idealna težina biti 55 kilograma kako bi stala u svoje najuže traperice", pojasnila je.

Dodala je da je nakon nekoliko mjeseci dojenja i vježbanja, uspjela u svojem cilju, no nakon toga udebljala se osam kilograma.

"Prema mojem prijašnjem mišljenju i standardima, mislili biste da se osjećam loše zbog toga, no hvala Bogu, napokon sam naučila mjeriti svoj uspjeh kroz stvari koje su uistinu važne: snaga, vještina, izdržljivost, zdravlje i sreća...", dopisala je.

Zaključila je da iako ima tek dva kilograma manje nego nakon poroda, njeno se tijelo potpuno promijenilo.

"Nikad nisam imala više mišića i manje masnoće. Nikad nisam bila zdravija nego što sam sada. Nikad se nisam osjećala ugodnije u svojoj koži nego sada", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara