FOTO Unatoč snažnoj buri, priredile djevojačku večer iz snova u Zadru: "Bile smo prava atrakcija"

FOTO Unatoč snažnoj buri, priredile djevojačku večer iz snova u Zadru: "Bile smo prava atrakcija"

 Foto: Press

ZADRANE i brojne turiste ovaj su vikend oduševile maštovite djevojke koje su odlučile svojoj prijateljici prirediti nezaboravnu djevojačku večer.

Mladenka u bijeloj haljinici, a ostale djevojke u ružičasto-crnoj kombinaciji, prošetale su centrom Zadra i oduševile sve koji su ih sreli. Iako su im planovi za djevojačku večer u početku bili malo drugačiji, djevojke nisu dopustile da bura i loše vrijeme pokvari zabavu koju su priredile svojoj prijateljici.

"Imale smo isplaniran vikend na Zrću, no jaka bura i nevrijeme su nas omeli. Odlučile smo promijeniti planove i otići u Zadar", ispričala nam je mladenkina prijateljica i jedna od organizatorica, Ivona.

"Outfite smo smislile za Zrće, no pošto je to propalo zbog nevremena, odlučile smo u njima prošetati Zadrom. Bile smo prava atrakcija, svi su se htjeli fotkati s nama, turisti, Zadrani... Žene su nas čak slikale sa svojim muževima", kaže Ivona. 

Mladenka Tamara je inače rođena Zagrepčanka, no zbog ljubavi prema Zadraninu Bošku se preselila u Zadar. Vjenčanje je isplanirano za 6. kolovoza, a sudeći prema djevojačkoj - to će zaista biti nezaboravno slavlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara