Francuska glumica i model Noemie Lenoir se prodala za 11 tisuća eura

Tekst: I.M.L.
Foto: AFP

MILANSKI tjedan mode privukao je brojna poznata imena, kako dizajnerska, tako i iz svijeta filma, glazbe i biznisa. Šećući se crvenim tepihom, najveću pažnju fotografa privukla je Janet Jackson koja se pojavila u društvu Donatelle Versace u izazovnoj tamnoplavoj haljini. Haljina je djelo 54-godišnje Donatelle koja je dizajnirala i odjeću za cijelu obitelj Jackson koju su nosili na javnoj komemoraciji koja se održala u čast preminulom Michaelu.

Njih dvije su prisustvovale i godišnjoj humanitarnoj večeri koju je organizirala Zaklada za istraživanje AIDS-a, a koja je okupila veliki broj slavnih i utjecajnih osoba koje su svojim prisustvom i donacijama željele pridonijeti borbi protiv ove opake bolesti. Bila je tu i kraljica burleske Dita Von Teese, model Linda Evangelista, reper Kanye West s djevojkom Amber Rose i glumica Rachel Bilson, ali zvijezda večeri ipak je bila francuska glumica i model Noemie Lenoir kojoj se na pozornici raskopčala haljina i otkrila više nego što je bilo planirano.

 

Je li otkrivanje bilo slučajno ili planirano, teško je reći, ali ono je pripomoglo Noemie da na aukciji kojom su se prikupljala sredstva za borbu protiv AIDS-a postigne što veću cijenu. U ponudi je bila večera s Noemie, a za njezino društvo bilo je potrebno izdvojiti 11 tisuća eura. Večer je začinila i Dita koja izvela svoj atraktivni performans.

Na međunarodnom događanjima koja organizira Zaklada za borbu protiv AIDS-a (amfAR) i koja su se do sada održavala u Cannesu, Veneciji, Rimu i Dubaiju, prikupljeno je sveukupno preko 50 milijuna američkih dolara koji će se uložiti u istraživanja vezana uz ovu opaku bolest.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara