Frano Lasić ljubi mladu srpsku glumicu Mariju Karan

Tekst: V.V.
Foto: Jakša Kuzmić/Cropix

FRANO LASIĆ nije dugo plakao za Dolores; utjehu je pronašao u zagrljaju srpske glumice Marije Karan, s kojom je, navodno, proveo cijelo ljeto ploveći po Jadranu, i ne obazirući se na nove pothvate svoje bivše ljubavi koja je sreću pronašla u zagrljaju 39 godina od nje starijeg Dikana. Vijest o Lasićevoj novoj vezi prenio je Jutarnji list, koji također piše da je novopečeni par najviše uživao na Visu, gdje je dane kratio romantičnim bjegovima i druženjima sa zajedničkim prijateljima.

Ljetovali na Visu s Mirom Furlan

I to nije sve: novoj Lasićevoj ljubavi već je pošlo za rukom ono što Lambaši nije, a silno bi željela. Ona, naime, već velikim koracima gazi prema Hollywoodu, a zasad je stigla do Sao Paola gdje uskoro počinje snimanje filma "Jedanaest minuta" u kojem ona igra glavnu ulogu, a partner joj je holivudski povratnik i najveća zvijezda netom održanog Dubrovnik Film Meetinga, Mickey Rourke.

Lasić i novopečena mu izabranica na ljetovanju, na kojem im se pridružila i Mira Furlan, bili su sve do nedavno, a njegova novonastala ljubavna situacija baca novo svjetlo na slučaj Lasić-Dikan-Dolores, i svjedoči o tome da Frano nije baš jadan i ostavljen kako se sve do sada pretpostavljalo. Naznake toga, doduše, dobili smo kada smo ga na Hvaru presreli u romantičnoj šetnji s ovom ljepoticom, koju srpski mediji već proglašavaju jednom od najljepših i najsjajnijih zvijezda ondašnjeg glumačkog neba.

"Nisam ni lijepa, ni glupa!"

Pažnju srpskih medija Marija je na sebe skrenula ulogom u filmu "Kad porastem bit ću kengur", što joj je priskrbilo ulogu u filmu Ljubiše Samardžića "Jesen stiže dunjo moja". Za nju se, navodno, otimaju svi srpski (a izgleda i poneki svjetski) filmski i kazališni redatelji, a lijepa glumica kaže da se sa teretom slave nosi kao i svi ostali, kako zna i umije. "Nisam ni lijepa, ni glupa, kako mnogi za mene govore. Ja s tračevima nemam problema. S tračevima problema imaju oni ljudi koji ih šire", izjavila je nedavno nova mlađahna Lasićeva odabranica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara