Frendica Meghan Markle: Silno je željela da je upoznam s nekim poznatim Englezom

Frendica Meghan Markle: Silno je željela da je upoznam s nekim poznatim Englezom
Foto: Guliver Image/Getty Images

ENGLESKA TV zvijezda i bivša supruga nogometaša Jasona Cundyja, Lizzie Cundy, progovorila je za britanske tabloide o druženju s Meghan Markle koje je počelo prije šest godina. Cundy kaže da je Meghan Markle upoznala u Londonu na jednoj dobrotvornoj večeri 2013. godine i odmah su, kaže, kliknule i počele se družiti. Meghan je tada bila svježe razvedena od Trevora Engelsona, i kako tvrdi Cundy, u lovu na novog frajera.

"Rekla mi je da je slobodna i pitala me poznajem li neke slavne dečke. Rekla je da joj se jako sviđaju Englezi", kaže Cundy koja joj je prvo pokazala fotku nogometaša Ashleyja Colea, ali su ubrzo odustale od namjere da ih spoje zbog nogometaševe loše reputacije.

Cundy tvrdi da se s Meghan čula sve dok ova nije prohodala s princem Harryjem. Od tada joj se prestala javljati. Lizzie smatra da je to napravila po nečijem savjetu da se makne od ljudi koji imaju veze s medijima. Navodno je istu stvar napravila i voditelju Piersu Morganu kojeg je nekoliko puta pozvala na večeru, a kada je upoznala princa, prestala mu se javljati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara