Fudbalerka - stil koji odbija umrijeti

POSTOJI li uopće netko tko ne zna što je to fudbalerka? Fudbalerka je oblik (najčešće muške) frizure, najkraće opisan riječima: "Naprijed kratko, iza dugo". Baš kao i ostale briljantne tvorevine ljudskog uma, fudbalerka je krajnje jednostavna ali i jednako toliko obožavana.

Kao što joj ime i govori, fudbalerku su kroz povijest najviše promovirali nogometaši, koje možemo slobodno svrstati u ljude s najviše stila i razumijevanja za modne trendove. Više-manje.

Fudbalerku su njegovali i neki "rockeri" 80-ih koji su, vjerovali ili ne, još uvijek aktivni. Da vas ne uplašimo previše, spomenut ćemo samo Bon Jovija, Duran Duran i Roda Stewarta.


Rock & roll, baby!

Svaka glazbena sličnost (veliki majstori ultrakomercijalnog šunda) sasvim je namjerna - majstori showbiza dobro znaju što "narod voli".

Iako je u našim krajevima fudbalerka (nažalost) postala rijetkom pojavom, prisiljeni smo posegnuti preko Atlantika za svježijim primjercima ovog neuništivog stila.

Na webu postoji više siteova čiji tvorci i suradnici vrijedno, ponekad pod prijetnjom fizičkim nasiljem, prikupljaju fotografije fudbalerki te ih stavljaju na uvid svekolikoj Internet populaciji.

Ovim člankom i kratkom serijom "best of" fotografija preuzetih s takvih siteova želimo vas zainteresirati za hobi promatranja fudbalerki, a na vama je odluka hoćete li i vi postati strastveni obožavatelj.


Njegovana


Obiteljska


Zašto ovo dijete izgleda uplašeno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đačka


Nijedna prilika nije presvečana za dobru fudbu


??????

Ako vam se sviđa ovo što ste vidjeli, znajte da toga ima još puuuuno na slijedećim adresama, koje objavljemo zahvaljujući dobrim ljudima s grupe hr.alt.trash:

http://www.mulletsgalore.com/
http://www.mulletjunky.com/
http://www.ratemymullet.com/
http://www.mulletmadness.com/
http://www.mulletlovers.com/

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara