Gerard Butler se gotovo utopio na snimanju novog filma: Bilo je zastrašujuće

Foto: JLP

GERARD BUTLER se ozlijedio na snimanju svog novog filma "Of Men and Mavericks" dok je izvodio akrobacije surfajući po moru. 42-godišnji glumac je novu vještinu svladao baš zbog nove uloge, a jednu od scena je snimao na surferskoj plaži u Sjevernoj Kaliforniji, poznatoj po ogromnim valovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Poklopila su ga dva prilično velika vala, a ispod površine vode je bio i dok su prošla još četiri manja. Na kraju ga je more izbacilo među stijene pa je nekako uspio izvući se iz mora", ispričao je Frank Quirarte, koji je također bio na snimanju, ESPN-u. Dodaje kako je Butler nakon izlaska iz mora na licu imao "onaj poseban izgubljeni pogled koji imaju svi surferi nakon takvog iskustva, nakon što su se suočili sa smrću".

Butlera su prevezli u bolnicu na promatranje, ali poslije je pušten. "Sad je dobro. Bilo je jako zastrašujuće, više od ičega. Iz predostrožnosti smo ga doveli u bolnicu, samo da se uvjerimo da je sve u redu", rekao je glumčev glasnogovornik. Butler u novom filmu glumi pokojnog surfera Jaya Moriartyja, a priča se vrti oko njegovih nastojanja da "zajaši" legendarni val poznat po imenu Maverick. Moriarty je za to trenirao više od godine dana s mentorom Frostyjem Hessonom, tijekom čega su njih dvojica stvorili posebnu vezu koja im je promijenila živote. Poginuo je 2001. godine u nezgodi tijekom slobodnog ronjenja. Film s Butlerom u naslovnoj ulozi u kina stiže u listopadu sljedeće godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara