Gianna Apostolski: Nova voditeljica Sabina ima bolje sise od mene!

Gianna Apostolski: Nova voditeljica Sabina ima bolje sise od mene!

"MISLIM da Sabina Čedić ima bolje sise od mene. Naravno da ne mislim da ne postoji djevojka koja od mene ima bolje sise i koja nije zgodnija, ali bez obzira što mislim o Sabininom izgledu moram napomenuti da se nas dvije poznajemo već dugo i da je ona super cura", rekla je Gianna Apostolski umjesto koje će ove nedjelje pred malim ekranima "Gole vijesti" voditi Playboyeva ljubimica Sabina Čedić. Iako se u početku mislilo kako će Gianni uz bok stajati Sabina, Gianna je pojasnila kako je ove nedjelje spriječena, stoga umjesto nje ulazi Sabina.

"Sabina je 'Gole vijesti' već snimila. Nisam bila tamo tako da ne znam je li imala tremu i kako je snimanje prošlo. Mi ćemo se kroz emisije mijenjati, a tko zna, možda dođe još koja cura. Sve mi se čini da djevojke stoje u redu za voditeljicu te rubrike, baš kao što se nekoć stajalo u redu za crni kruh. Jedino što me zanima jest hoće li Sabina izdržati pritisak javnosti nakon prve emisije", nadovezala se Apostolski koja naglašava kako "nije ljubomorna na Sabinu ni na mlađe potencijalne voditeljice, jer je ta uloga prvenstveno namijenjena njoj".

Gianna očekuje ponudu za talk show

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kritike se, kaže, previše ne obazire. Najbitnije joj je što misli njezina obitelj i prijatelji koji su uvijek iskreni u ocjenama. "Ne čitam ni forume jer tamo ne možeš pročitati ništa pametno. Da se razumijemo, ljudi koji me osuđuju najčešće imaju više prljavog veša od svih nas zajedno. Osim toga, da se nešto i dogodi, da Sabina preuzme 'Gole vijesti', ili neka druga djevojka, voljela bih ostati na Novoj TV. Bilo bi super kad bi mi ponudili neki moj talk show tako da ne moram čitati s blesimetra, već uživo s nekime razgovarati", rekla nam je kontroverzna i seksepilna voditeljica koja bi u svoju emisiju kao gosta prvo pozvala Zdravka Mamića, a kad bi mu mogla postaviti bilo koje pitanje to bi bilo: "Prijatelju, odakle ti inspiracija za sve što radiš?"

"Ljudi, ja nemam silikone!"

Gianna je "oguglala" na ružne komentare, pljuvanja, osude i loše kritike, međutim, još uvijek joj nije jasno zašto svi misle da ima umetnute silikone u grudima. "Ljudi, ja nemam silikone! Samo sam podignula grudi nakon poroda i to je sve. Ta je operacija puno kompliciranija od operacije umetanja silikona gdje ostaje samo jedan ožiljak, a podizanje grudiju ostavlja više ožiljaka koje je teže prekriti za televizijske potrebe", rekla je zvijezda  "Golih vijesti" koja voli vidjeti "da sisa malo visi".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara