Ginger Spice napucala ruskog milijardera

SAMO četiri mjeseca nakon objave velike ljubavi, raspala se veza Geri Halliwell i Evgenyja Lebedeva, a razlog je (navodno) povratnička turneja grupe Spice Girls zbog koje se pjevačica ne može posvetiti dečku. Ipak, za Ginger Spice i dalje ima nade - britanski čitatelji smatraju da u ženskoj pop senzaciji upravo ona ima najbolje grudi.

Prema pisanju Sunday Mirrora, razmirice su počele kad je Geri počela intenzivno raditi na glazbenom projektu sa Spice Girls, pa je vrijeme koje su provodili zajedno svedeno na minimum. "Evgeny se vratio u Rusiju. Jako je povrijeđen, bilo mu je stalo do Geri, htio je nešto ozbiljno", rekao je prijatelj ruskog milijardera za britanske novine.

Iako su sve članice grupe, osim Mel C, koja je uporno sama, u njihov stožer dovele dečke i muževe, Geri navodno nije željela da im se pridruži njezin dečko. Ginger Spice je, naime, vrlo ozbiljno shvatila projekt, a slobodno vrijeme nakon napornih proba posvećuje isključivo kćerkici Bluebell Madonni, za koju se Lebedev navodno htio "brinuti do kraja života".

Par je u vezi proveo tek četiri mjeseca, a vezu su objavili ovog ljeta na vrtnoj zabavi u Londonu. Unatoč ljubavnom krahu, Ginger ima razloga za zadovoljstvo jer  je britanska javnost opet, nakon deset godina, doživljava kao seks simbola. Naime, u velikoj anketi, u kojoj su čitatelji birali najljepše grudi u grupi, pobijedila je upravo ona, a slijedi je Emma Bunton. Mel B je treća, četvrta je Victoria Beckham, dok Mel C, prema mišljenju Britanaca, ima najmanje atraktivno poprsje.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara