Girls Aloud: Spajsice su stare i naborane

Girls Aloud: Spajsice su stare i naborane

OKUPLJANJE nekad najpopularnije ženske pop skupine Spice Girls izazvalo je brojne reakcije među sličnim girl bendovima koji danas pale i žare po svjetskoj glazbenoj sceni. Dok su ostale kolegice uglavnom oduševljene, članice grupe Girls Aloud ne skrivaju zgražanje, komentirajući kako se "tako stare i naborane nikad ne bi popele na pozornicu".

Iako u ostatku svijeta nisu na vrhovima top lista, u Velikoj Britaniji grupa Girls Aloud i dalje postiže zavidne uspjehe, a u posljednje vrijeme novinari im neprestano prilaze s pitanjima o Spice Girls, te o njihovom okupljanju na turneji predviđenoj za kraj godine. "Kad završimo s pjevanjem u grupi, želimo biti na vrhu. I više nema povratka. Spice Girls su stare i naborane, ne znam kako takve mogu na pozornicu. Kad bismo se ponovno okupljale, morale bismo ime promijeniti u Old Girls Aloud, a to ne dolazi u obzir", izjavila je Cheryl iz Girls Aloud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spice Girls kradu publiku?

Kako obje grupe pucaju na uglavnom istu, tinejdžersku publiku, te idu na turneje otprilike u isto vrijeme, britanski su se mediji raspisali o "panici među tamošnjim girl bendovima", jer će Spice Girls, navodno, ostalima "ukrasti publiku". Nekoliko milijuna obožavatelja prijavilo se, naime, na njihovoj službenoj stranici za ulaznice koje ovih dana konačno kreću u prodaju, dok turneja starta u studenom i obuhvaća 20-ak gradova diljem svijeta.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara