Gledatelji napali Novu TV zbog Edite: "Sram vas bilo, strašno, nemate srca"

Gledatelji napali Novu TV zbog Edite: "Sram vas bilo, strašno, nemate srca"
Foto: Facebook/Nova TV

PRIKAZANA je epizoda Farme u kojoj je sudjelovala i tragično preminula natjecateljica Edita Ptičar. Produkcija Nove TV od Edite se oprostila kratkim in memoriam videom na kraju epizode, a za Index su otkrili da će poseban dio emisije posvetiti Editi i tijekom finalne emisije koja će se pokazati u ponedjeljak.

Međutim, neki gledatelji nezadovoljni su što je Nova TV uopće odlučila prikazivati Farmu na dan Editine smrti te su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama. Službeni Facebook profil emisije preplavili su komentari koje prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni.

"Premali video za tako veliku tugu.."

"Više ste posvetili vrimena Robertu i onoj dvojici. Edita počivaj u miru Božjem"

"Trebali ste staviti in memoriam cijelu emisiju ili uopće ne prikazivati večeras farmu. Ovako je ispalo uistinu jako loše i bezveze. Tužno, jako tužno"

"Ma skupe im minute pa je 20sek dovoljno! Jadno!"

"Ovo šta ste vi napravili je jako jako malo.. Zaslužila je puno više jer je bila duša ove farme..Niste tribali puštat ovu epizodu tribali ste samo Editi posvetit.."

"Niste mogli kraće stavit dubradi I nove tv bkt trebali ste bar 15 do 20'min izdvojit.žalosno."

"Ovu NTV treba ukinut, pa da biste mogli maknut seriju koja slijedi i pustiti malo duže inserte o Editi,,,ma sram vas bilo sraaaaaaaam"

"NOVA TV??? Sram Vas bilo da nitko na vijestima nije objavio da Edite više nema!"

"Mogli bi radi Editine obitelji imat respekta i ne pokazivat više farmu....svima je prisjela vjerujte...."

"I tako Farma ide dalje, kao da se ništa nije dogodilo. Večeras pokojna djevojka...nasmijana... Strašno. Sram bilo Novu TV."

"Nova TV neka iduću godinu pusti farmu u živo da gledamo ko sav normalan svijet a ne na ovakav način da gledamo reprize nema smisla nije u redu prema nama gledateljima"

"Ma šta imate prikazivat??Možete jedino u 30 sek.reći tko je pobijedio,a to više i ptice na grani znaju.Ako nastavite sa polufinalnom i finalnom trakavicom može vas biti sram.Edita počivaj u miru Božjem"

"Sramotno produkcijo!Profit ispred svega!!!Danas nam nikome nije do Farme!!!Sram Vas bilo!!!"

"Mislim da bih jedino bilo pošteno večeras pustiti dvoboj finala i kraj počivaj u miru Edita"

"Sram bilo produkciju i novu tv ,šta će vam prijenos više ,svi znamo tko je pobjednik ..imajte malo srca prema ovom mladom životu šta se ugasilo .."

"Ovo je sad morbidno!!! Gledati je u emisiji a znamo da je nema više na životu"

"Prikazat će njoj u čast emisiju poslije farme al i to si upravu,mogli su barem dva dana pričekat"

"Mišljenja sam da bi produkcija Nove TV , trebala sažeti večerašnju emisiju Farme na polufinale i finale ...!! Te nakon iste pustiti jednu kratak isječak o tragično preminuloj Editi , od njenog dolaska , sve do napuštanja Farme !! Počivala u miru Božjem !!"

"A vi snimate 2016 emitirate sad i desi se to šta se desi pokojne osobe prikazujete na friško na tv krasno nova tv"

"Emitirate farmu a učesnica poginula strašno"

"Nova tv bravo
Svaka vam čast
Mjesto da ste večeras
Farmu malo ukinuli na jedan dana
Zbog žalosti Edite
Vi ste snimak pustili
Bas niste Uredu
To je moje Mišljenje"

 

I dok su neki tako prigovarali produkciji zbog večerašnje epizode, bilo je i onih koji su stali na stranu Nove TV.

"Svaka čast da ste stavili na kraju im memoriam za Editu,hvala", "A bolno je gledati farmu..al dobro morate i njih razumjet da su finale i da moraju do kraja prikazat to...Edita neka počiva u miru...a i ona bi sigurno htjela da vidimo do kraja...", komentirao je dio gledatelja.

>>>Zadnja objava: Ovo je mlada farmerica objavila samo nekoliko sati prije smrti<<<

24-godišnja Edita Ptičar poginula je u teškoj prometnoj nesreći kod Ivanić Grada

Edita je na Farmi, koja se snimala prošle godine, izdržala 11 tjedana. Ispala je nakon dvoboja s Juricom, kojemu su brojni gledatelji zamjerili što je za dvoboj izabrao ženu. 

Edita je izdržala sat vremena izdržljivosti na cijevi, a mnogi nisu mogli vjerovati koliko je snažna. Iako su je Anica i Saša molili da se ne pusti, Edita više nije mogla izdržati. Njezin najvjerniji dvojac tada nije ni pokušao sakriti suze.

"Ne želim vidjeti suze od vas dvoje zato što ste na tronu, na visinama koje nitko neće dostići ovdje. Nitko nije imao ljude kao što sam ih ja imala. To ste vas dvoje", obratila se Edita Anici i Saši s knedlom u grlu i dodala: "Volim vas najviše na svijetu." Za novu gazdaricu je postavila Anicu.

 "Otplešite moslavačko kolo najbolje na svijetu. Nemojte me osramotiti jer nosite svetinju", za kraj im je rekla Edita. 

Finale Farme će se prikazati u ponedjeljak, 17. prosinca ove godine, a s Nove TV za Index je potvrđeno da će emisija biti posebna.

"U spomen bivšoj natjecateljici emisija će završiti prisjećanjem na Editu", rekli su za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara