Gledatelji uočili gaf u Generalu, vidite li što je na stolu ispred Nadarevića?

Gledatelji uočili gaf u Generalu, vidite li što je na stolu ispred Nadarevića?
Screenshot: HRT

PRIKAZANA je još jedna epizoda Generala, a ekipa na društvenim mrežama dobila je još materijala za neumornu sprdačinu.

Osim već standardnih obilježja serije, u ovoj se epizodi Vrdoljaku potkrao još jedan gaf u rangu onog s reklamama za Kaufland i Vip iz ranije epizode. Ovog puta se na stolu ispred Mustafe Nadarevića našla bočica - Jane.

Naravno, ta je scena zamišljena u 1990-ima pa su šanse da su se hrvatski vojnici osvježavali vodom iz bočica Jane s motivacijskim porukama - vrlo, vrlo slabe.

"Dakle, ljudi moji, današnja epizoda Generala je bila najveća poslastica do sada", "Jedno pitanje u vezi Generala - Zašto je Mustafa Nadarević pristao na ovo?", "Jana u kadru #generalhrt - slučajno ili namjerno (oglašavanje)?", "Jana s okusom 93'", ne prestaju se šaliti tviteraši, a sa sličnim komentarima od sinoć ne staju ni forumaši.

Osim boce Jane u devedesetima, gledatelje su jako zabavili i neki dijalozi, odnosno monolozi. Posebno se istaknuo dio kad Mustafa Nadarević nabraja hrvatske gradove.

"Trenutno Mustafa Nadarević nabraja sve gradove u Hrvatskoj osim Rijeke", "Izet igra država, grad, selo ili?", "Hrvatska je zemlja gradova. Za razliku od drugih država, valjda, ne znam", čudili su se tviteraši, a neuočena nije ostala ni scena s kiselim mlijekom.

"'Kad bi vi znali kakvo je kiselo mlijeko i kruh ispod sača moje babe u Obrovcu.' Piće za scenarista!" pozivali su neki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara