Glumci iz "Teorije velikog praska" obilježili kraj: "I dalje ćemo se družiti"

Glumci iz "Teorije velikog praska" obilježili kraj: "I dalje ćemo se družiti"
Foto: FAH/EPA

SVEČANOŠĆU na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV serije "Teorija velikog praska" ostavili svoje otiske u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku, obilježen je završetak serije koja će se prestati snimati nakon 12 sezona

Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na pločniku označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, a ukupno 279., snimljena dan ranije.  

"Prestali smo snimati, ali nas sedmero ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvijek živjeti u nama", kazao je Jim Parsons koji je utjelovio genija Sheldona Coopera, oko kojeg se i vrti radnja serije. Prije dvije godine pokrenuta je i spin-off serija "Mladi Sheldon", u kojoj je utjelovljeno Sheldonovo djetinjstvo u Teksasu.

"Teoriju velikog praska" je pokrenuo CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 milijuna gledatelja, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emmy. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara