Gola i bosa Nina Morić: Corona mi ne plaća alimentaciju!

Tekst: D.D.
Foto: Index, AFP

NINA MORIĆ iskoristila je još jednu priliku da se talijanskoj javnosti požali na bivšeg supruga, naime, Corona joj ne plaća alimentaciju. U emisiji u kojoj je gostovala pojavila se bosa, a iako je isprva bila oprezna s riječima kad je Fabrizio Corona u pitanju, naglašavajući da je "s bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima", nakon nekog vremena popustila je i pukla.

"Fabrizio mi ne plaća alimentaciju za sina, a troškovi života, pogotovo u krizi, su ogromni", rekla je napominjući kako ona mora odgajati, odjevati i školovati njihovog zajedničkog sina, a ne on. Da bi je dodatno isprovocirali, producenti emisije pripremili su prilog o Coroni i njegovoj novoj ljubavi Belen Rodriguez, na što Nina nije mogla zadržati suze, iako ju je u tom trenutku snimalo nekoliko televizijskih kamera.

Oštra konkurencija u realityju

Bio je to posljednji intervju prije Nininog odlaska u reality "Misija Indija", u kojem će se, zajedno s mnogim predstavnicima iz talijanskog javnog života, boriti za slavu i novčanu nagradu. Uz Ninu, u "Misiji" će se natjecati i Eleonora Brigliadori - glumica i voditeljica na Canale 5 te RAI televiziji; Matteo Cambi - osnivač brenda Guru koji je upravo odslužio tri mjeseca zatvora zbog prijevare jer je proglasio stečaj zbog neuspjeha tvrtke i koji je poznat po konzumaciji droga i alkohola; Emanuele Filiberto di Savoia - investicijski savjetnik, TV voditelj i komentator te pobjednik pete sezone talijanske inačice showa Ples sa zvijezdama; Elenoire Casalegno - manekenka i TV voditeljica, također je poduzetnica koja je pokrenula proizvodnju vina i posjeduje hotel u povijesnom centru grada Ravenne; Daniele Soragni - 58-godišnji televizijski voditelj i pisac; Nena Ristić - 27-godišnja srpska manekenka koja govori pet jezika, pohađala je Akademiju glume i primijenjenih umjetnosti u New Yorku, u Italiju je stigla 2004. godine, majka je trogodišnje djevojčice; Vittorio Marcelli - jedan od natjecatelja posljednje sezone talijanske inačice Big Brothera (Grande Fratello); Siria De Fazio - također jedna od natjecatelja posljednje sezone talijanske inačice Big Brothera i Samya Abbary - prelijepa marokanska glumica koja govori talijanski, engleski, arapski i francuski.

Povratak u domovinu?

Usporedno s padom popularnosti u Italiji, Nina polako planira povratak na hrvatsko tržište, koje je nekoć s gnušanjem odbacivala. Priznala je i da ovih dana planira kupiti kuću u domovini, ali hoće li se preseliti, nije htjela otkriti. Trenutno se sprema za sudjelovanje u realityju "Misija Indija", koji će se od 16. rujna prikazivati u eteru talijanskog Canalea 5, a nesvakidašnja avantura hrvatsko-talijanske starlete uglavnom se sastoji od preživljavanja u uvjetima kakve Zapad već stoljećima ne poznaje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara