Golom fotkom posramila Playboyevu zečicu: "Ne vježbamo svi da bismo bili zgodni"

Golom fotkom posramila Playboyevu zečicu: "Ne vježbamo svi da bismo bili zgodni"

Foto: Facebook

PLAYBOYEVA zečica Dani Mathers, razljutila je fanove nedavnom objavom na Snapchatu u kojoj se izrugivala sa ženom u teretani zbog njenog izgleda.

Zbog toga joj je jedna Amerikanka odlučila poslati važnu poruku. Christine Blackmon je na Facebooku objavila svoju golu fotografiju ispod koje je napisala pismo bahatoj Dani Mathers. 

"Draga Dani Mathers, svi moji prijatelji već znaju da si objavila fotografiju žene koja se tuširala u teretani i napisala: 'Ako ja ovo ne mogu izbaciti iz glave, ne možete ni vi'. Prije mjesec dana presvlačila sam se za trening i uhvatila muža kako me slika pa sam mu zaigrano pozirala, zbog apsurdnosti čitave situacije. Kasnije sam vidjela fotku i molila ga da je izbriše jer nisam bila zadovoljna svojim izgledom na njoj. On se samo nasmijao i rekao: 'Meni je predivna' pa sam mu dopustila da je zadrži", objasnila je Blackmon.

"Stvar je u ovome. Ti si možda Playboyev model, ali ne vježbamo svi samo zato da bismo bili zgodni, neki vježbamo iz poštovanja prema svome tijelu. Upravo je to radila i ona žena koju si ismijala. Srami se", poručila je ova 42-godišnjakinja bahatoj manekenki.

Fotka je prikupila 35.000 lajkova, a stotine žena su u komentarima podijelile svoje osobne priče o borbi s težinom i tako podržale Amerikanku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara