Goran Višnjić nakon priznanja kćeri prodao vilu

NAKON izbjegavanja DNA testa, a potom i potvrde kako je jednogodišnja Lana Lourdes, rođena u avanturi s Mirelom Rupić, njegova kći, šibenski glumac s holivudskom adresom odlučio je prodati imanje u Los Angelesu, kojeg je kupio 2000. godine. Kupac je već nađen - vilu je za 1,8 milijuna dolara kupio hokejaš Sheldon Souray.

Višnjić je u nekoliko navrata u medijima predstavio svoje velebno imanje, uređeno u španjolskom stilu, a poznatom hokejašu prodao ju je za 300 tisuća dolara više od iznosa za koji ju je kupio prije sedam godina. Kako je do kupca došao, nije teško zaključiti - Sheldon Souray suprug je glumice Angelice Bridges, s kojom je glumio u filmu "Posljednja volja".

Odjednom je postao "dobar čovjek"

Iako je domaća javnost iznenađena činjenicom da je Višnjić, nakon godinu dana izbjegavanja teme, priznao kćer, Mirela Rupić medijima je rekla kako je to u neku ruku i očekivala, te kako je "znala da je Goran jedan dobar čovjek". Višnjić se sa suprugom Ivanom u Hrvatskoj nije pojavio od Indexove ekskluzivne vijesti o njegovom vanbračnom djetetu, a još nije poznato gdje će se preseliti nakon što su prodali velebno imanje.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara