Guy Ritchie: Nakon Madonne napokon ću se ševiti do mile volje

Guy Ritchie: Nakon Madonne napokon ću se ševiti do mile volje

RAZVOD Madonne i Guya Ritchieja ipak neće proći bez velikih transakcija novca. Prema pisanju britanskog The Suna, koji je ekskluzivno i obavijestio svijet o krahu braka kraljice popa, iz sedamipolgodišnje zajednice s Madonnom Guy će izići s najmanje 20 milijuna funti u gotovini, a s nekretninama koje će mu ostaviti bit će bogatiji za 60 milijuna funti.

Tabloid također navodi da će 40-godišnji britanski redatelj dobiti golemo imanje od 485 hektara u južnoj Engleskoj, a uskoro bivša supruga ostavit će mu i pub Punch Bowl u Mayfairu u Londonu. Guy Ritchie, kako procjenjuju financijski stručnjaci, i bez Madonninih darova težak je oko 25 milijuna funti, no sad je, tvrdi The Sun, izrazio zadovoljan sporazumom koji su postigli odvjetnici dviju strana.

Guy je također najavio da se raduje bogaćenju seksualnog života. Kako govori prijateljima, želi nadoknaditi desetogodišnju vjernost koja ga je nagradila za njega katastrofalnim brakom, u kojem su pjesma i ples bili uvijek ispred bračne zajednice. Žene su mu se, otkrivaju medijima oni koji znaju, tijekom cijelog braka nabacivale, no on je (sad kaže naivno) ostao vjeran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guy će se boriti da sin Rocco živi s njim

Kako bi se sve zaključilo bez medijske trakavice, koju oboje žele izbjeći, još im nedostaje suglasnost oko skrbništva nad djecom, 12-godišnjoj Lourdes, 8-godišnjem Roccu i posvojenom 3-godišnjem Davidu. Tu se, ipak, očekuju sudska natezanja jer Madonna želi živjeti u New Yorku, dok bi Guy htio da Rocco, njegov biološki sin, odrasta u Londonu.

E.D.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara