Guy Ritchie uzvraća udarac i snima film o svom propalom braku

Guy Ritchie uzvraća udarac i snima film o svom propalom braku

NAJZANIMLJIVIJI razvod desetljeća definitivno je onaj između Madonne i Guya Ritchieja, koji već danima puni medijske stupce. Nakon što se bivši ljubavni par već danima prepucava preko medija, Guy je odlučio otići korak dalje i tamnu stranu svog braka podijeliti s javnošću. Najavio je snimanje filma po istinitom događaju - svom braku.

Guy je odlučio nadoknaditi propušteno te reći zbogom apstinenciji

To bi trebao biti crni i poremećeni film, baš onako kako smo i navikli od njega. Posljednji put kada se Ritchie bavio svojom suprugom ispred kamere, u filmu "Valovi sudbine" iz 2002. godine, završio je prilično neslavno, pri čemu posebno treba istaknuti da je film dobio čak pet Zlatnih malina. Redatelj, koji je bio gotovo deset godina u braku s pop kraljicom, samo nekoliko dana nakon službene objave njezine glasnogovornice da se par rastaje, izjavio je da će nakon razvoda napokon obogatiti svoj seksualni život. Tvrdi da je njegov brak bio katastrofa, ali da je oduvijek bio vjeran muž. Guy, kojemu su se i tijekom braka nabacivale žene, a ih je spremno odbacivao radi bračne sreće, napokon će prestati s apstinencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miran, obiteljski život zbog kojega je "propustio zabavu" ostavio je iza sebe te je već započeo nadoknađivati propušteno. Sumnjamo da će Madonna ostati imuna na takvu Guyevu provokaciju i vjerujemo da će mu vratiti istom mjerom, ali svojim oružjem - pjesmom. Budući da su Madonnine pjesme većinom osobnog karaktera, neće potrajati još dugo da čujemo i njezinu stranu priče.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara