Gwen Stefani poslušala malezijske vlasti i nastupila - odjevena

Gwen Stefani poslušala malezijske vlasti i nastupila - odjevena

POP zvijezda nastupila je u Maleziji, i time postala jedan od rijetkih izvođača kojima su tamošnje vlasti dopustile koncert, no, da bi u tome uspjela, Gwen je morala pristati na kompromis - ponešto je izmijenila svoje provokativne scenske kostime, te je morala paziti da u svakom trenutku bude "pokrivena". Eto, mladež je uživala u hitovima "modne kameleonke", a ona svojim eksplicitnim nastupom nije uzdrmala njihove moralne stupove.

Bukit Jail arena u Kuala Lumpuru bila je ispunjena do zadnjeg mjesta, a kad je Gwen Stefani saznala da se za njezin koncert traži karta više, odahnula je jer su time konačno okončani brojni problemi vezani za njezin malezijski nastup. U dogovoru s tamošnjim vlastima promijenila je scenske kostime, kako u nijednom trenutku ne bi pokazala golu nogu, rame, ili, ne daj Bože, dekolte. "U glazbenoj industriji sam već 20 godina i prvi put se suočavam s ovakvim problemima", izjavila je 37-godišnja pop zvijezda.

Više od sedam tisuća fanova pratilo je njezin nastup u sklopu kojeg se presvlačila desetak puta, dok su njeni atraktivni plesači izvodili svakojake akrobacije. Malezijska mladež o Gweninom spektaklu i sitnim izmjenama ima podijeljena mišljenja - dok neki smatraju kako su vlasti "digle buku oko ničega", drugima je drago što ipak vode računa o običajima i tradiciji Malezije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Gwen, na udaru je Beyonce

U sklopu velike svjetske turneje, u Maleziju u studenom dolazi atraktivna Beyonce, sljedeća "zapadnjačka zvijezda" koja bi se mogla suočiti sa zahtjevima tamošnjih vlasti. "Obavijestili smo Beyonce o problemu odijevanja, a u njenom slučaju to zaista narušava show", rekao je Razlan Ahmad Razali, diretkor agencije koja organizira njezin malezijski koncert. "Znamo da često nosi minice i atraktivne haljine koje otkrivaju puno toga. Šteta ju je ograničavati u tom pogledu, jer su njezini kostimi ukusni i glamurozni", dodaje. Da se ne šale, malezijske vlasti pokazale su na primjeru Pussycat Dolls - zbog prekratkih minica morale su platiti izdašnu novčanu kaznu.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara