Gwen Stefani u novom Scorsesejevom filmu

PJEVAČICA pop grupe No Doubt, platinasta plavuša Gwen Stefani, nastupit će zajedno s Leonardom DiCaprijem u najnovijem djelu redatelja Martina Scorseseja - "The Aviator", filmu o životu legendarnog ekscentrika Howarda Hughesa.

Gwen, koju ankete svjetskih časopisa za ljepotu i stil svrstavaju među najljepše žene svijeta, pjevačica je pop grupe No Doubt, čiji su hitovi Dont Speak, Hey Baby i Hella Good dugo vladali vrhovima top lista prodavanosti singlova.

Pjevačica će glumiti legendu Holywooda, Jean Harlow, kojoj je 1930. filmski producent i poduzetnik Howard Hughes dao ulogu u filmu "Hells Angels". Harlow je ulogom u "Hells Angels" samo potvrdila status američkog seks simbola broj 1.


Jean Harlow

Za Gwen ovo je prvi izlet u svijet filmske industrije Holywooda, ali nešto iskustva pred kamerama ipak je stekla nastupima u komediji "Zoolander" i TV seriji "Dawsons Creek".

U novom Scorsesejevom filmu "The Aviator", Britanka Kate Beckinsale glumiti će filmsku divu Avu Gardner, dok će Cate Blanchett (Galadriel iz "Gospodara prstenova") preuzeti ulogu Catherine Hepburn, koja je, baš kao i Ava Gardner, bila ljubavnica Howarda Hughesa.

Snimanje filma počinje slijedećeg mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara