Halid Bešlić rasprodao Arenu Zagreb drugi put!

Tekst: V.R.
Foto: Fotoservis BiH

ULAZNICE za nadolazeće spektakle Halida Bešlića rasprodane su! Prema posljednjim informacijama, od strane agencije Arnea, zagrebačka Arena biti će popunjena do posljednjeg mjesta i 24.listopada! Karte puštene u prodaju za subotu planule su jednakom brzinom kao i one za petak! Od organizatora, agencije Arnea i Hit Recordsa saznajemo da su očekivali interes, ali brzina kojom su se karte rasprodale nadmašila je sva očekivanja! Halid je prepoznat i ovdje kao kvalitetan pjevač izuzetnog duha koji nikada nije, primjerice, isticao mnoštvo humanitarnih projekata u kojima je sudjelovao. Rasprodana zagrebačka Arena, i to DVA DANA ZA REDOM,  samo je potvrda Halidove uspješnosti.

Ovim putem obavještavamo fanove koji se spremaju za nadolazeće koncerte, da će u petak i subotu biti organiziran prijevoz!

Od istočne strane Velesajma od 18,00 sati posjetitelje koncerta će prevoziti 15 autobusa, upravo kako bi se spriječili problemi s parkingom oko Zagrebačke Arene.

Podsjećamo sve posjetitelje i da će scenografija biti spektakularna! Baščaršija i stare bosanske kuće, umjesto uobičajenog stagea! A biti će „upriličena“ i samo za ovaj koncert rijeka Miljacka kako teče... Fanovi jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, zasigurno će biti oduševljeni i dirnuti u isto vrijeme...

Osim što vas još jednom pozivamo da nam se pridružite na koncertu godine, ovim putem i zahvaljujemo svim medijima na podršci, kao i svim posjetiteljima nadolazećih koncerata!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara