Mjesec dana prije održavanja koncert Halida Bešlića gotovo rasprodan

Tekst: B.M.
Foto: Dado Ruvić / CROPIX

SAMO nekoliko mjeseci poslije teške prometne nesreće koju je doživio, bosanski "slavuj" Halid Bešlić, ponovno će zapjevati pred zagrebačkom publikom. I sam je izjavio kako poslije nesreće nije bio siguran hoće li ikada više zapjevati. Uspio je, i ponovno oduševio svoju vjernu publiku na koncertu održanom u prepunoj zeničkoj Areni. Zašto baš tamo? Zato što je, za vrijeme dok je ležao u bolnici, njegov kolega Dino Merlin, održao tamo koncert, nazvao Halida s koncerta i pustio mu fanove koji su pola sata skandirali njegovo ime. Kada je to čuo. Halid je obećao sam sebi da će baš tamo održati svoj prvi povratnički koncert. To je i napravio, a kao gost zapjevao mu je Kemal Monteno. Publika je bila oduševljena koncertom i pjesmama koje ne prestaju "dirati u žicu" njegove obožavatelje.

Svi oni koji žele uživati u najvećim hitovima popularnog pjevača, na koncertu najavljenom za 23. listopada u zagrebačkoj Areni, trebali bi požuriti po ulaznice jer ih je sve manje. Ostalo je tek nekoliko stotina za parter, te onih VIP, čija je količina ograničena,a puštene su u prodaju danas.

Na ulazu u Arenu, karte će se strogo provjeravati

Njih možete nabaviti isključivo u klubu Roko&Akademija. Inače, koncert je rasprodan u samo 5 dana, stoga, ukoliko želite slušati omiljenog pjevača, požurite ih kupiti na sljedećim mjestima: CD shop Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb i Kralja Tomislava 7, Čakovec), Integral (pothodnik), Mozaik knjiga (Bogovićeva 5 i City Centar One), CD shop Sirius (Importanne galerija), CD shop Zagorka (Importanne centar), Caffe bar Sport Billy, Club Shamballa (09-21). Na ulazu u Arenu, karte će se strogo provjeravati, pa se ne obazirite na preprodavače karata.

Samo za ovaj koncert „upriličena“ i rijeka Miljacka kako teče

Kako saznajemo od organizatora, scenografija će biti spektakularna, baščaršija i stare bosanske kuće, umjesto uobičajene pozornice, a bit će upriličena i rijeka Miljacka kako teče. Prema najavama, koncert će biti spektakularan, pa ukoliko ste obožavatelji Halida Bešlića, požurite i nabavite vašu kartu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara