Halle Berry: Moram prestati jesti hamburgere jer svi misle da sam trudna

Tekst: A.M.
Foto: JLP

AMERIČKA glumica Halle Berry demantirala je glasine koje već tjednima kruže svjetskim medijima. Naime, nakon što su je paparazzi uslikali u pomalo napuhnutom izdanju, mediji su se raspisali o trudnoći Oskarovke Halle. U showu Jaya Lena, tamnoputa glumica kroz šalu je demantirala netočne navode te je ispričala anegdotu koju je doživjela s kćerkom Nahle Ariele.

"Dobila sam komplekse jer svi tvrde da izgledam kao trudnica"

"Hvala na komplimentu Jay. Sad ćemo možda napokon stati na kraj svim tim tračevima o mojoj trudnoći. Imam komplekse u posljednje vrijeme i razmišljam o tome da je vrijeme da prestanem jesti hamburgere i ostalu nezdravu hranu", rekla je kroz smijeh Halle koja se razočarala kad je vidjela fotografije gdje joj je trbuščić pomalo zaobljen. Kako tvrdi glumica - sve je to zbog nezdrave hrane.

Nakon demantiranja tračeva, 43-godišnja Halle progovorila je o svojoj kćerki Arijeli. "Mogu li ti ispričati jednu priču?", upitala je Harry koja je zatim započela priču koja se dogodila u jednom supermarketu. Dok je s kćeri na ramenu čekala u redu na blagajni, Ariela je uočila svoju majku na naslovnici magazina i počela prstom pokazivati na fotografiju i vikati "mama, mama".

"Ja jesam njezina majka i ja jesam Helle Berry"

"Iza nas nalazila se jedna žena koja je to sve primijetila i rekla je mojoj Arijeli 'ne dušo, to nije tvoja majka, to je Halle Berry'. Na tren sam zastala, ali kad sam bolje razmislila skinula sam sunčane naočale i okrenula se i rekla 'Ona zna što priča. Ja jesam njezina majka i ja jesam Helle Berry", prepričala je simpatična glumica koja je oduševila publiku svojom spontanošću i smislom za humor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara