Harry i Meghan bili na tajnom putovanju: "Na otok su stigli s osiguranjem"

Harry i Meghan bili na tajnom putovanju: "Na otok su stigli s osiguranjem"
Foto: Gulliver/Getty Images

S OBZIROM na nedavne priče o rastrošnosti i bahatosti, nije ni čudo što je vojvotkinja Meghan 38. rođendan odlučila proslaviti daleko od očiju javnosti. Ipak, lokalne novine s Majorce otkrile su da je Meghan sa suprugom Harryjem i sinom Archiejem 4. kolovoza provela na otoku, a stigli su privatnim zrakoplovom.

Lokalne novine pišu da je kraljevska obitelj na otoku ostala šest dana, a odsjeli su u privatnoj vili zajedno s osiguranjem. "Nijedna se fotografija vojvode i vojvotkinje od Sussexa te njihova sina nije pojavila, a odsjeli su u vili daleko od kamera. Putovali su s osiguranjem, a lokalne sigurnosne snage im nisu trebale", piše Majorca Daily Bulletin.

Meghan je i 2016. provela ljeto u društvu prijateljica na Ibizi, neposredno prije nego što je upoznala svog budućeg supruga.

Njihovo putovanje nije službeno potvrđeno, a Harry i Meghan u tom razdoblju nisu viđeni u javnosti. To ne bi bilo prvi put da su tajnoviti (detalji krštenja sina Archieja još su obavijeni velom tajne, što nevjerojatno živcira britansku javnost) ni da se, unatoč pričama o ekologiji, koriste privatnim avionom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara