Hit FM uspješno oborio Guinnessov rekord: Radijski talk show trajao 40 sati i 30 minuta

Foto: Press fotografija

40 SATI i 30 minuta DJ Radija hit fm Siniša Martinović uspio je izdržati u vođenju "Najdužeg talk showa na radiju", te time oborio Guinnessov rekord koji je do sada iznosio 40 sati i 7 minuta!

"Hvala svim vjernim slušateljima, prijateljima i običnim, malim ljudima koji su nam bili stalna podrška. Bez dragih gostiju, poznatih lica iz hrvatskog showbusinessa koji su se izmjenjivali u našem studiju, ne bih mogao izdržati. Mala, ali složna ekipa uspjela je izgurati do kraja i zaista sam im zahvalan!", rekao je Siniša i dodao: "Bilo je tu nenadanih priča, iznenađenja, emocija, ljubavi i smijeha koji su razbijali moj umor i motivirali me da nastavim dalje".

U 40 sati i 30 minuta, od javnih osoba čuli smo mnoge pikanterije. Bili smo pozitivno iznenađeni odlukom slušateljice Suzane koja je u sitnim noćnim satima, nakon telefonskog razgovora u eteru, u 4 ujutro taksijem došla do nas. Uspjeli smo pomiriti zaručnike Tomislava i Andreju, koji su nakon burnog raskida obnovili svoju ljubav, uz pomoć savjeta Siniše Martinovića. Radio hit fm je dobio mnoge nove slušatelje, kojima neizmjerno zahvaljujemo na podršci, a postojećim slušateljima hvala na vjernosti. Obećavamo da ćemo biti još bolji, jer nam daju vjetar u leđa, kako bismo pripremili mnoga nova iznenađenja. Ponukana Sinišinim uspjehom, DJ Radija hit fm-a Tatjana Jurić poželjela je i sama rušiti još jedan od Guinnessovih rekorda.

Ovo je bilo 40 sati i 30 minuta programa bez cenzure, čime je hit fm pokazao kako je liberalan radio koji cijeni svako mišljenje, kao i slobodu medija.

Ekipu Radija hit fm sljedeći tjedan očekuje težak posao pripreme potrebne dokumentacije koja treba biti poslana u Guinnessovu centralu u London, kako bi rekord i službeno ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara