Holly Valance ide stopama Kylie Minogue?

AUSTRALSKA pjevačica Holly Valance trudi se postati druga Kylie Minogue, jer kako drugačije protumačiti njezinu želju da zajedno s zvijezdom akcijskih filmova, Jean Claude Van Damme-om glumi u drugom nastavku filma "Street Fighter".

Istu stvar prije devet godina napravila je i Kylie Minogue, koja je zajedno s Van Damme-om glumila u prvom dijelu tog filmskog serijala koji je nastao prvenstveno zbog velike popularnosti istoimene kompjuterske igre.

Izvor blizak Holly za jedan je britanski tabloid otkrio da je pjevačica već u Holywoodu, gdje osobno pokušava uvjeriti Van Damme-a da ju angažira u drugom nastavku "Street Fightera".

"Proteklih nekoliko tjedana Holly se nalazi u Los Angelesu, gdje pokušava dogovoriti razgovore s šefovima filmskih studija. Već se nekoliko puta srela s Jean Claude Van Damme-om, čak je par dana zaredom otišla u njegov studio kako bi ga uvjerila da je baš ona prava osoba za drugio dio "Street Fightera". On prije toga nije bio čuo za nju, ali sad je poprilično impresioniran." - izjavio je anonimni prijatelj mlade pjevačice.

Holly Valance se u svijetu showbusinessa pojavila glumeći u australskoj TV sapunici "Neighbours" (baš kao i Kylie), a prošle je godine objavila svoj debi album "Footprints", koji s izuzetkom hit singla "Kiss Kiss" nije postigao neki naročit uspjeh. No, ako se uspije probiti na filmsko platno, uspjeh zasigurno neće izostati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara