Houdek: My Friend je najbolji rezultat u 10 godina, Franka je imala potpuni flop

Houdek: My Friend je najbolji rezultat u 10 godina, Franka je imala potpuni flop
Screenshot: Index

JACQUES HOUDEK očito je, čim je čuo Roka Blaževića u showu "Zvijezde", znao da pred sobom ima pjevača koji može na Eurosong, a sudeći prema onome što nam je rekao nakon Dore, uvjeren je da mladi Splićanin može osvojiti svijet.

"On je pjevačko čudo koje će pokoriti Hrvatsku i regiju, ali on ima onaj rijetki potencijal da zaista može pokoriti Europu i cijeli svijet. To je ono nešto što se ne da opisati i mora se osjetiti uživo. On je iskonski umjetnik, rođeni pjevač, koji ne samo da pjeva, on i dobacuje emocijom i interpretacijom. On izaziva reakciju, možeš ga i ne voljeti, ali izaziva reakciju", rekao je.

Imati glas je jedno, a znati ga koristiti je nešto drugo, uvjerava Jacques. Prokomentirao je i toliko kritizirana krila koja je Roko nosio.

"Ta krila su učinila čaroliju, poželjeli smo da Roko, za kojeg kažu da pjeva kao anđeo, odleti kao anđeo u svetu zemlju Izrael", otkrio je.

Osvrnuo se i na preklanjski i lanjski plasman Hrvatske na Eurosongu.

"My Friend je u 10 godina postigao najbolji hrvatski rezultat, prošle godine je Franka imala potpuni flop, zašto se to dogodilo ne znam, ja sam želio da to bude neki rast, ali dogodio se moment u kojem se moramo iznova dokazati", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara