HRF: Farmeri će sa sela glasati za omiljene hitove

NASTAVLJA se borba pjevača i pjevačica za finale 12. Hrvatskog radijskog festivala koji se iz Hvara preselio u Opatiju, a kako se Nova TV još prije koju godinu latila podrške HRF-u prijenosom finalnih večeri, kao i puštanja spotova koje su pjevači snimili u Tvornici ne bi li gledatelji na taj način mogli glasovati za svog favorita, sinergija ova dva medija kulminirala je dogovorom kako će se HRF uvući čak i u reality show Farma.

"Finalna večer zabavne glazbe na ovogodišnjem HRF-u bit će istu večer kao i finale Farme, pa su naši producenti i producenti Nove TV došli na ideju da spojimo ugodno s korisnim. Iako je još uvijek velika većina stvari u povojima, te moramo misliti na detalje koji su zakomplicirali stvar (Farma se emitira 24 sata kasnije pa će se morati nekako uskladiti s radijskim terminima), Farmeri će slušati Narodni radio putem prijemnika na baterije te posljednja dva tjedna u Farmi naručivati pjesme po vlastitom izboru koju žele slušati", naglasio je direktor HRF-a Juraj Hrvačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Farmeri će sami naručivati i pop-rock i zabavnu glazbu, ali to ovisi o producentima s Nove TV koji će onda predložiti našim producentima kako ćemo sve osmisliti. Nama se jednostavno činilo da je dobra ideja s obje strane da farmeri dva tjedna biraju glazbu kakvu žele slušati", najavljuje Hrvačić.

U prvom od četiri tjedna glasovanja koliko je preostalo do HRF-a, zbrojili su se glasovi radijskih slušatelja, čitatelja portala, glazbenih urednika i onih koji su zvali putem telefona, pa u kategoriji pop rock glazbe prvo mjesto drži Antonija Šola s pjesmom "Nebu pod oblak", a u kategoriji zabavne glazbe Miroslav Škoro i hit "Srce jako je". Ovog tjedna, u drugom krugu glasovanja, slušatelji biraju između novih pet izvođača u svakoj kategoriji, pa su se na vrhu liste našli Jole, Armin, Dražen Zečić, Alen Nižetić i Slavonske Lole u kategoriji zabavne glazbe, dok su Leteći odred, Vlatka Pokos, Emina Arapović, Lika Nižetić i Pero Galić u kategoriji pop rock glazbe.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara