Video: Farmeri se stalno svađaju i nakon odlaska "svadljive Alex"

OSIM što je neke sudionike showa uvrijedila oproštajnim pismom, Alex je za Gazdaricu postavila Jelenu, što nije iznenadilo ostale stanare, s obzirom da su se u proteklih osam tjedana najviše zbližile. Jeleninim pomoćnicima proglasila je još dvoje novostečenih prijatelja, Alena i Stefany, a u pismu im je poručila i ono što od izlaska iz showa stalno ponavlja u medijima: "Svi ste mi jako dragi. Nemojte mi ništa zamjeriti jer ovo je ipak samo igra!".

Svi su farmeri zaključili kako će im "Alex jako nedostajati", a Hana je priznala kako joj je ipak drago što je Ivana ostala na imanju, jer se s njom ipak više zbližila. Bivša missica slovila je za najveću svađalicu na seoskom imanju, ali njezinim odlaskom trzavice ipak nisu prestale, iako se kandidati zapravo više ne svađaju zbog tračeva. Na red su, naime, došle puno jednostavnije stvari - zbog napete atmosfere nisu mogli dovršiti običnu društvenu igru koju su započeli u kuhinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmeri su se dogovorili kako će se odsad, kad je u pitanju glasanje i ispadanje, dijeliti na muški i ženski klan. Muški dio, naime, smatra kako je Alex bila "bitna karika" te kako će se bez nje lakše riješiti još koje ženske sudionice, kako bi prekinuli "dominaciju farmerica".

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara