Hrvati se sprdaju s drugom epizodom Generala cijelu noć, jedna scena je sve

Hrvati se sprdaju s drugom epizodom Generala cijelu noć, jedna scena je sve
Screenshot: HRT

HRT je sinoć emitirao drugu epizodu serije General Antuna Vrdoljaka koja se usredotočila na Gotovinin život u Kolumbiji te njegov odnos s kolumbijskom novinarkom Ximenom Dalel Soler, njegovom prvom suprugom. U istoj epizodi Gotovina i saznaje za rat u Hrvatskoj.

I baš kao i nakon prve epizode, reakcije na društvenim mrežama se ne stišavaju. I ovog puta ljude su najviše nasmijali bizarni dijalozi te redoslijed događaja koji se u seriji odvijaju skoro bez ikakvog logičnijeg smisla. Gledatelje je sinoć najviše bez riječi ostavila scena sa Slavkom Sobinom u ulozi Arapina koji, čini se, ne zna razliku između deva i konja... 

Ovo su neke od najboljih fora...

 

U seriji o životu generala Ante Gotovine glavnu ulogu tumači Goran Višnjić. Redatelj Vrdoljak scenarij je napisao na temelju knjige Nenada Ivankovića Ratnik, pustolov i general. U filmu glume Goran Višnjić, Nataša Janjić, Olga Pakalović, Iva Kraljević, Mustafa Nadarević, Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Boris Svrtan, Ivo Gregurević, Rene Bitorajac i Robert Budak. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara