"Hvala ti, super ženo": Zagrepčani se ponose pismom Ane iz kultne Jabuke

"Hvala ti, super ženo": Zagrepčani se ponose pismom Ane iz kultne Jabuke

Foto: Facebook

TIJEKOM 48 godina njegovog postojanja u zagrebačkom klubu Jabuka mnogo se toga dogodilo.

Jedan takav doživljaj na Facebooku je objavila korisnica Facebooka pod imenom Lada. Ona je doživjela veliko iznenađenje kad joj je Ana iz garderobe Jabuke dala pismo.

"Nedavno sam bila u Jabuci, nakon sto godina. Cura s garderobe mi je naručila Uber jer se meni mobitel ugasio, a budući da nije stizao, na kraju sam otišla taksijem. Ona je kasnije shvatila da nije stornirala Uber i da mi je vjerojatno skinuo s računa. Preko frendice koja je tamo često je doznala moje ime i poslala mi ovu poruku i 40 kuna, uz ispriku. Hvala ti super ženo!, napisala je Lada na Facebooku.

Uz status je priložila i pismo koje je dobila od Ane.

"Lada, prije par subota si bila u Jabuci s prijateljicama. Čekale ste taxi cijelu vječnost pa sam ti ponudila da probaš preko aplikacije Uber da vam što prije dođe taxi. Naručile smo preko mog mobitela, nisi imala gotovine kod sebe pa si mi dala karticu da platiš preko nje. Na kraju smo otkazali vožnju jer je Cammeo bio brži, ali na mom "PAMETNOM" telefonu je arhivirana tvoja kartica pokraj moje.

I gle kaj se dogodilo kad sam naručivala taxi za sebe 1 vožnja se naplatila na tvoju iako sam ju izbrisala s mobitela. Kad sam to shvatila užasno mi je bilo žao jer te nisam mogla naći i obavijestiti te. Prvo sam zvala Uber da pitam kako je to moguće jer je moja glavna kartica, ispričali su se i izbrisali te iz mog sustava. Uglavnom vožnja je koštala 38,16 kn i to je vjerojatno uzeto s tvoje kartice.

Ovim putem se ispričavam na spletu nesretnih okolnosti jer stvarno nisam imala namjeru takvo nešto napraviti, prije svega htjela sam vam pomoći. Šaljem ti puno pozdrava i još jednom sorry, ali stvarno nije bilo do mene. Imaš cugu od mene kad dođeš u Jabuku. Hvala i pozdrav! Ana s garderobe", napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara