Nakon Grubnićeve Photoshop katastrofe, i Mehunka i Cigi su se našalili na Instagramu

Nakon Grubnićeve Photoshop katastrofe, i Mehunka i Cigi su se našalili na Instagramu

Foto: Instagram

KAKO skandal s fotošopiranjem i krađom fotki od strane Marka Grubnića uzima maha, tako se društvene mreže nimalo nježno sprdaju na njegov račun.

Među brojnim "komentatorima" našao se i dvojac koji se i sam rado voli pohvaliti atraktivnim, no ipak vlastoručno "okinutim" fotkama.

 

#fendiblanket #hermes #nemospodnit #prekrasnost #skitime #jetsetlife #fur #furcockring #love #nobu #goodfood #happines #privatejetlife #snowbording #snowmobile #rolex #cartierpanthera #iphone9ss #poliklinikatoncic #nomakeup #nofilter

A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snježana Mehun i Neven Ciganović jednu od posljednjih fotografija u društvu prijatelja snimili na Sljemenu, ali su pritom nadodali čitavu gomilu hashtagova - kao da su u jednoj fotki proputovali gomilu mondenih destinacija, od Colorada do Švicarske.

To neobično podsjeća na Grubnićeve fotke, koje su također imale gomilu hastagova sličnog sadržaja. No i Snježana i Ciganović već su se znali i prije šaliti s takvim stvarima, pa su ovaj vikend iskoristiti i za novu pošalicu - samo što se ovoga puta poklopila s Grubnićevim Photoshop pothvatom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara