"Imam 17 godina. Seksala sam se s više od 20 dečki i ne mogu prestati"

"Imam 17 godina. Seksala sam se s više od 20 dečki i ne mogu prestati"
Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): 123RF

DEIDRE SANDERS je terapeutkinja koja pomaže čitateljima portala The Sun s problemima o kojima nemaju s kim razgovarati. Tako joj se preko njene rubrike "Dear Deidre" javila čitateljica koja kaže da joj je seksualno ponašanje počelo stvarati problem i da joj je užasno neugodno zbog toga.

"Imala sam samo jednog ozbiljnog dečka, ali seksala sam se s više od 20 ljudi. Gradim prilično lošu reputaciju, a prije nisam bila ovakva. Imam 17 godina i roditelji su mi jako religiozni. Odgajana sam da budem vrlo moralna još otkako sam bila djevojčica", započela je nepoznata djevojka te objasnila kako je sve počelo.

"Moj brat ima 25 godina i sada je oženjen. Sigurna sam da je čekao do braka, a i ja sam mislila da ću učiniti istu stvar. S dečkom sam prohodala prošle godine i bili smo skupa za vrijeme mature i ljetnih praznika. Bio je drag i mislila sam da je onaj pravi. On isto ima 17 godina i upoznali smo se u dramskoj grupi. S njim sam izgubila nevinost jedne noći na proslavi 18. rođendana njegovog prijatelja i od tada smo se seksali kad god bismo stigli", ispričala je u nastavku.

"Mislila sam da ću s njim biti zauvijek. Prijateljica mi je rekla da ga je vidjela u noćnom klubu kako se ljubi s drugom djevojkom. Bila sam slomljena.

Napala sam ga i priznao je da me varao. Srce mi se slomilo i prekinula sam s njim, a prijateljica me utješila i rekla kako će mi nekoliko izlazaka s njom dobro doći. Ona je punoljetna, a u barove sam ulazila koristeći osobnu iskaznicu njene sestre. Ubrzo smo krenule i u klubove", ispričala je dalje. Upravo na tim mjestima počela je dobivati mušku pažnju pa je sve krenulo u krivom smjeru.

"Dečki su me uskoro primijetili i počeli mi kupovati pića. S jednim dečkom sam se seksala u barskom zahodu. Sljedećeg tjedna u istoj večeri sam se seksala s dva različita dečka, nije me bilo briga. Samo mi se sviđala pažnja. Od tada sam se seksala s više od 20 dečki i ne mogu prestati. Ne znam što ne valja sa mnom. Moji roditelji bi me se jako sramili", zaključila je očajna djevojka.

Ipak, savjetnica Deidre je shvatila njenu situaciju i znala što joj savjetovati.

"Strog odgoj pomiješan s činjenicom da te prevarila prva ljubav daje ti poruku da ne zaslužuješ dugotrajnu ljubav. Nesigurna si djevojka kojoj očajnički fali samopouzdanja. Nažalost, ti mladi dečki te vide onako kako i sama sebe vidiš, kao nekoga tko ne može ponuditi ništa osim seksa. Možeš se izvući iz ovoga, ne brini se. Odi se testirati na spolne bolesti i ponovno izgradi svoje samopouzdanje."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara