Index Nightlife: Od danas zabranjen pristup frustriranim nejebima

KAD SMO odlučili pokrenuti Indexov Nightlife, na kojem posjetitelji Indexa mogu uživati u fotografijama najboljih zagrebačkih noćnih provoda, te pregledavati opširne galerije atraktivnih djevojaka, nismo očekivali lavinu primitivnih komentara kakve mogu napisati samo ljudi čiji život se, ako je suditi po sadržaju komentara, svodi na surfanje internetom i pljuvanje djevojaka kakve mogu imati samo u mokrim snovima.

Indexova ekipa redovito obliazi mjesta najboljih noćnih provoda u Zagrebu, koji u pravilu obiluju atraktivnim djevojkama koje spremno poziraju za Index Nightlife.

Kako se ne radi o javnim osobama nego o simpatičnim i dragim "običnim" curama, koje su u pravilu privlačnije od raznoraznih "najseksi Hrvatica", odlučili smo da ćemo u budućnosti svakom primitivcu koji piše neukusne komentare primjerene neiživljenim pubertetlijama zabraniti pristup Indexu, odnosno obrisati profil. Ovom prilikom se ispričavamo svim djevojkama čije smo fotografije objavili, a koje su morale čitati primitivne komentare frustriranih pojedinaca.

Što se tiče onih koji pljuju po izgledu djevojaka o kakvima mogu samo sanjati, neka nađu neki drugi site, na Index Nightlifeu od danas su nepoželjni.

Za one normalne, Index Nightlife će i dalje ostati središnje mjesto na hrvatskom webu za pregled noćnih provoda u Zagrebu, na kojem mogu uživati u opsežnim galerijama krcatih fotkama zgodnih cura koje su dobrom dijelu muškaraca ionako glavni motiv za izlaske.

>>> Index Nightlife

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara