INDEX TOP 10 Kosturko na listu upao prošli tjedan, a sada je već na vrhu

INDEX TOP 10 Kosturko na listu upao prošli tjedan, a sada je već na vrhu

Foto: Index

JEDNO je sigurno, s Indexovom top listom nikad nije dosadno.

Kao što ste vjerojatno mogli primijetiti Index Top 20 ovog je tjedna postao Index Top 10, a borba za o(p)stanak na listi postaje još napetija.

TOP 5

Od prošlotjednih noviteta Disciplin A Kitschme i Kosturko probili su se na visoka mjesta na listi s tim da je "Etno" dogurao među prvih pet i zasjeo na treće mjesto. Prvo mjesto "El Comandanteu" preuzeo je Repetitor, a četvrto i peto mjesto pripalo je Sari Renar i Stereo Banani. Sara se u Top 5 popela s devetog, a Stereo Banana s desetog mjesta.

ISPALI

Nažalost, oprostili smo se sa slovenskom Siddhartom i prošlotjednim novitetom Didakom Lazzarinom iako to, s obzirom na promjene koje su se dogodile, i nije neuspjeh već više nesretna okolnost zbog koje se nisu zadržali na listi. No, pratit ćemo ih i dalje i čim izbace nešto novo, pronaći će mjesto među prijedlozima.

NOVITETI

Ovog tjedna među novitetima se našao dobro poznati TBF s njihovim novim singlom "Krist", a pridružili su im se i stari beogradski gosti Indexove liste, Artan Lili i to s najnovijim singlom "Samo ja".

POZIV SVIM BENDOVIMA IZ REGIJE

Isto tako, ako imate vlastiti spot koji želite promovirati, a nemate prevelike sreće s mainstream medijima, slobodno nam šaljite YouTube linkove i biografije na desk@index.hr s naslovom "Prijedlog za Index Top 20" i možda i vaša pjesma pronađe put do prijedloga.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara