INDEX TOP 10: Vi ste izbacili "El Comandantea", a mi ubacujemo bezbožnike

INDEX TOP 10: Vi ste izbacili "El Comandantea", a mi ubacujemo bezbožnike

Foto: Index

INDEXOVA desetka s vam je i ovog tjedna, a u odnosu na prošli, dogodile su se neke velike promjene.

TOP 5

Prošlotjedni vrh ljestvice strmoglavio se na samo dno, a oni s dna liste popeli su se do vrha. Primjerice, Dino Purić prošlog tjedna držao se na sedmom mjestu i postojale su velike šanse da ispadne s liste, ali čini se da su ga njegovi fanovi odlučili vratiti na vrh. I uspjeli su jer Dino je svrgnuo Repetitore i zauzeo prvo mjesto.

S trećeg na drugo popeo se i Kosturko, Sara Renar s četvrtog na treće, a prošlotjedni prijedlog Artan Lili na četvrto. Stereo Banana sigurno se drži petog mjesta.

ISPALI

"El Commandante" dugo se držao na vrhu liste, ali nešto se očito promijenilo pa su reperi pali na samo dno liste s ogromnim brojem downvoteova. Pridružio im se i Smoke Mardeljano koji se, otkako se pojavio na listi, solidno držao. No, to je otvorilo prostor za neke nove njuške.

PRIJEDLOZI

Ovog tjedna poželjeli smo dobrodošlicu srpskom bendu koji se samim nazivom grupe oprostio s nama - Auf Wiedersehen. Nadamo se samo da im već idućeg tjedna nećemo poželjeti isto dok budu pakirali "kofere".

Drugi prijedlog su hrvatske (preciznije, varaždinske) "bezbožničke" snage OSA (One Step Away), a radi se o članovima poznatog Overflowa koji su se u svojoj pjesmi "Pa dokle" malo obračunali s crkvom što ih čini savršenim dodatkom Indexovoj listi. Uglavnom, "Krist" je dobio društvo.

POZIV SVIM BENDOVIMA IZ REGIJE

Isto tako, ako imate vlastiti spot koji želite promovirati, a nemate prevelike sreće s mainstream medijima, slobodno nam šaljite YouTube linkove i biografije na desk@index.hr s naslovom "Prijedlog za Index Top 20" i možda i vaša pjesma pronađe put do prijedloga.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara