Index.hr želi vam sretnu Novu 2012. godinu!

Foto: Index.hr E-cards

PROŠLE smo vam godine zaželjeli gomilu zanimljivih događanja, ali nitko nije mogao predvidjeti sve ono što se dogodilo u 2011. Bila je ova zanimljiva, napeta i burna godina. Ipak, u novoj 2012.želimo vam još više vijesti o kojima ćemo tjednima raspravljati, ali s najiskrenijom željom da će one manje ugodne biti svedene na izdrživi minimum.

Ako još uvijek ne znate gdje ćete za doček, želimo vam da se ugodno iznenadite jer neplanirani dočeci ponekad su najbolji. Ostavite mobitele kod kuće, silni Facebook statusi čekat će vas kada se vratite. Trudite se ne postati jedan od onih koji propuštaju zabavu zato jer je žele snimiti i u njoj uživati par dana kasnije. Živite u trenutku.

Oprezno s alkoholom , pijani dočeci nisu jedini način da se zabavite, ali neusporedivo su zabavniji od onih trezvenih. Ne želimo nikog reklamirati, ali na kraju večeri naručite taksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste organizirali zabavu u stanu, neka vam novogodišnje playliste budu u potpunosti lišene narodnjaka, žalopojki i modernih božićno-novogodišnjih hitova. Svi znamo da nova i kvalitetna prigodna pjesma nije snimljena od sredine devedesetih.

Nećemo biti originalni, ali želimo vam puno novca, seksa, ljubavi, putovanja, koncerata, filmova, albuma, novih poznanstava, poslova i manje kredita, dugova, gužvi, lažnih obećanja, nervoze i neostvarenih želja.

Ne opterećujte se novogodišnjim odlukama, ali nastavite borbu protiv vlastitih poroka i u svakoj novoj godini pokušajte postati bolji čovjek. U redu, ovo posljednje smo ukrali od Benjamina Franklina, ali u to iskreno vjerujemo.

Sretna Vam nova 2012. godina!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara