Indexovi posjetitelji biraju najljepšu hostesu Auto Showa!

Indexovi posjetitelji biraju najljepšu hostesu Auto Showa!

NAJVEĆI sajam automobila u Hrvatskoj odavno je poznat kao poprište ljepotica koje posjetiteljima strpljivo (i, naravno, šarmantno) nude dodatne informacije o luksuznim vozilima i dodatnoj opremi. S obzirom na veliku koncentraciju ljepote, odlučili smo najljepše i najatraktivnije hostese okupiti na jednom mjestu - Indexovoj temi Auto Show, kako biste svojim glasovima odabrali pobjednicu i nagradili je wellness vikendom!

Osim poznatih Hrvatica, Zagrebačkim velesajmom šetaju i neafirmirane ljepotice pred kojima je nesumnjivo blistava manekenska, voditeljska ili neka druga "javna" karijera. Pobjednicu će Terme Tuhelj nagraditi luksuznim spa vikendom za dvije osobe, a koja će joj se sve vrata otvoriti pobjedom u Indexovom izboru ljepote, možemo samo sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indexovi posjetitelji su, podsjećamo, na Auto showu prije dvije godine najljepšom proglasili Emiliju Bunjac, koja je nakon toga postala prepoznatljivo TV lice, a danas je gledamo u ulozi novinarke u sitcomu "Nad lipom 35". Lorena Čavar prošle je godine pobijedila u izboru najljepše manekenke Fashion Weeka, a nedugo nakon toga pojavila se kao voditeljica u HTV-ovom Sportskom programu. Ako je, dakle, suditi po prijašnjim iskustvima, pobjednicu ovog izbora očekuje "karijera i pol"!

Za najljepšu hostesu Auto Showa možete glasati ovdje!

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara