Influencerica se morala predati policiji zbog snimke objavljene na Instagramu

Influencerica se morala predati policiji zbog snimke objavljene na Instagramu
Foto: Instagram

19-GODIŠNJA Marcella Zoia sama se pojavila u policiji u Torontu nakon što je na Instagramu objavila snimku na kojoj baca dvije stolice s 45. kata zgrade.

Prijete joj optužbe za ugrožavanje života. Canadian Broadcasting Corporation piše da je Zoia preko Airbnba unajmila apartman s čijeg je balkona bacala stolice.

Nakon što je video objavljen u subotu prijepodne, postao je viralan i razbjesnio mnoge. Policija je pokrenula istragu, a djevojka se nakon toga sama predala. 

Airbnb kaže da Zoia nikad nije direktno koristila njihove usluge, no blokirali su račun osobe koja je u to vrijeme rezervirala apartman u kojem se nalazila mlada influencerica. "Suspendirat ćemo račun svakog gosta za kojeg utvrdimo da je imao veze s ovim incidentom. Zgroženi smo ovakvim ugrožavanjem sigurnosti javnosti", objavili su iz kompanije.

Nakon što se predala, Zoia je izbrisala svoj Instagram račun s više od 4000 pratitelja, morala je platiti 2000 dolara jamčevine te joj je naređeno da živi s majkom. Također, ne smije kontaktirati ostale 4 osobe koje su bile s njom u tom trenutku.

"Srami se zbog onog što je učinila, žali što se to ikad dogodilo. Naravno, nije htjela ugroziti ničiju sigurnost", rekao je njezin odvjetnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara