"Informacije o borbi za život Patricka Swayzea su neistinite"

NAKON što je svijet obišla vijest kako se 55-godišnji glumac, kojega većina pamti kao zavodnika iz "Prljavog plesa", bori za život, oglasio se i njegov doktor George Fisher, demantirajući jučerašnje navode: "Rak je zahvatio mali dio gušterače i Patrick zasad dobro reagira na liječenje. Mi smo, što se oporavka tiče, vrlo optimistični, a sva dosadašnja izvješća o njegovom stanju su neistinita".

Da stanje Patricka Swayzea nije ni izbliza kritično kao što se proteklih dana pisalo, potvrdio je i glumčev glasnogovornik: "Patrick Swayze unatoč bolesti nastavlja s rasporedom što uključuje i rad na već ugovorenim projektima. Jako ga je dirnula podrška koju dobiva od javnosti i obožavatelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nakon "Prljavog plesa" nije uspio probiti među vodeće holivudske zvijezde, Swayze je na velikom platnu, kao i na malim ekranima, ostao prisutan sve do danas te bilježi nekoliko velikih hitova. U prvom redu, to su film "Duh" i povijesna serija "Sjever i jug", koja se svojedobno emitirala gotovo u cijelom svijetu. Glumac je neposredno prije dijagnoze dovršio snimanje filma "Powder Blue", koji će u kino distribuciju krenuti prije ljeta.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara