Ispovijesti stjuardese: "Odlučili su se poševiti, čak joj je skinuo grudnjak"

Ispovijesti stjuardese: "Odlučili su se poševiti, čak joj je skinuo grudnjak"
Foto: Instagram

BIVŠA britanska stjuardesa Natalie Smith progovorila je o najupečatljivijim stvarima koje su joj se dogodile tijekom karijere. Posao stjuardese obavljala je tri godine i vidjela je sve - od nestašnih putnika u prvom razredu do užasavajuće situacije kad je avion pao 2400 metara u samo nekoliko sekundi zbog turbulencija.

"Život 'lutke koja gura kolica' ima zahtjevnih trenutaka. Iako se osjećate glamurozno kad radite za prestižnu avionsku kompaniju i putujete svijetom za život, ovaj stil života je ponekad zamoran i težak. Neodgojeni putnici i neugodni letovi dio su toga", rekla je.

Kako kaže, jedan od najupečatljivijih trenutaka priredilo joj je dvoje putnika u prvom razredu koji su se odlučili poseksati u svojim sjedalima.

"Apsolutno su to planirali, čak sam u jednom trenu vidjela kako njen grudnjak leti na pod", ispričala je.

Dodala je da su ona i kolege neko vrijeme pokušavali uvjeriti par da se ne bi trebao poseksati u avionu.

"Na kraju smo morali sjediti između njih do kraja leta. Presmiješno", rekla je.

Iako naglašava da seks u avionu nije nužno ilegalan, zbog toga biste mogli zaraditi prekršajnu prijavu.

"Ako aviokompanija misli da ste prekršili zakon, može pozvati policiju", rekla je.

Najgore iskustvo dogodilo joj se tijekom uragana Natalie, kad je letjela iz Londona za Las Vegas.

"Doživjela sam puno turbulencija, no nijedne nisu bile poput ovih. Pali smo 2400 metara u nekoliko sekundi. Bio je to pakao. Putnici su doslovno satima bili u WC-u, jedan je muškarac udario glavom, a svi su doslovno povraćali po avionu", ispričala je i dodala da je doživjela i prisilno slijetanje, zaruke u avionu, tučnjave putnika, hitne medicinske slučajeve i neke stvari o kojima ne može ni govoriti.

"Ponekad ono što se dogodi na nebu ostaje na nebu", tvrdi.

"Jednom sam letjela s poznatim reperom, iznenadilo me koliko je ljubazan. Upravo mu je bio propao let s drugom kompanijom te sam očekivala bahato ponašanje i golemu pratnju oko njega. Umjesto toga bio je jako ljubazan i spreman na razgovor", rekla je dodavši da je drugi put letjela s glumcem "poznatim po svom britanskom šarmu" koji je tijekom cijelog leta ponižavao kabinsko osoblje i pucketao prstima da ih dozove.

Još jedan problem su putnici koji se u avionu napiju, a potom nisu u stanju kontrolirati svoj mjehur.

"Jedna putnica u prvom razredu toliko se napila da sam je ulovila kako piški iza bara misleći da je u WC-u. Bila sam toliko šokirana da sam najprije otišla smiriti se, a potom se vratila očistiti nered", otkrila je Natalie.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara