Iva i Boško Balaban razveli se nakon 15 godina braka

Iva i Boško Balaban razveli se nakon 15 godina braka

Foto: Instagram

JEDAN od najdugovječnijih parova na hrvatskoj estradi bili su Iva i Boško Balaban, no nakon 15 godina braka odlučili su se razići.

Kako javlja Story, prije šest mjeseci okončali su svoj brak, prošli sve potrebne formalnosti i uskoro bi trebali i službeno biti bivši supružnici.

Da u njihovom braku nešto ne štima dalo se naslutiti proteklog ljeta, koje po prvi put nisu proveli zajedno. Razvod su tajili od javnosti kako bi cijeli proces protekao što bezbolnije za njihovu djecu, 14-godišnju Tashu, 10-godišnjeg Ivana i 5-godišnju Tessu. 

 

Ova djeca tada... Zive za svoje troje njih danas ...👼👼👼...

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban)

Iva, djevojački Radić, svojedobno je slovila za jednu od najtraženijih hrvatskih manekenki, no udajom za nogometaša Boška Balabana modne piste zamijenila je obiteljskim životom, s tek ponekim editorijalom koji je snimala iz gušta i za prijatelje.

Bivša kraljica Hrvatske i njen uskoro bivši suprug upoznali su se u rodnoj Rijeci 2001. godine. Boško nije skrivao da je ona zapela njemu za oko i da se morao potruditi da je osvoji.

Vjenčali su se sljedeće godine kod matičara, a svadbeno slavlje organizirali su u dubrovačkom hotelu Excelsior. Pretkraj 2003. postali su roditelji prvi put.

 

... Nasih 12... 06.07.. ❤️❤️....... @boletop u dobru i zlu.. Potpisujem opet..

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban)

U proljeće 2008. godine vjenčali su se i u crkvi, a tad su krstili i tada šestomjesečnog sina Ivana.

Prije tri godine Iva se na Instagramu prisjetila godišnjice vjenčanja.

"Naših 12 godina, u dobru i zlu… Potpisujem opet!", napisala je.

Nakon toga oboje su nastavili objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a onda su naprasno prestali. Posljednju obiteljsku fotografiju sa suprugom Iva je objavila 7. svibnja.

"Jedna mala momčad", napisala je uz hashtag obitelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara