Manekenka Iva diskvalificirana iz Survivora

NA ŽALOST muškog dijela publike, manekenka Iva Jerković diskvalificirana je iz Survivora i to zbog zdravstvenih problema.

"Iva nas je već nekoliko dana "cimala", govorila kako joj je loše i tražila liječničku pomoć. Odgovorili bismo joj kako nema problema, ali to znači kako ide iz showa. Onda bi ona promijenila mišljenje. No sad je s tim gotovo i ona je diskvalificirana" – rekao je za 24sata glavni producent emisije Roman Majetić.

Odmah po dolasku na otok, Iva je prvo razbila prst, dobila mjesečnicu, a nakon toga se prehladila i imala velike probleme s probavom. Osim toga, bilo joj je teško bez cigareta i čokolade.

Navodno je sve kulminiralo kada je Iva popila pokvareno kokosovo mlijeko. "Žao mi je što je odustala i što se nije uspjela dokazati. Mislila sam da će izdržati, ali ti zdravstveni problemi očito su bili preveliki" – izjavila je Ivina mama za Jutarnji list.

Njena prijateljica, također manekenka, Fani Stipković rekla je kako se Iva voli "lickati" i dobro jesti, ali da svejedno ima ono nešto divlje u sebi.

Do emitiranja emisije u kojoj ćemo moći vidjeti diskvalifikaciju, Iva će biti u karanteni.

Foto: 24sata

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara